Komunalac sudjelovao u projektu besplatnih bilježnica i radnih bilježnica za sve koprivničke osnovnoškolce ‘Veselo u školu’

Komunalac sudjelovao u projektu besplatnih bilježnica i radnih bilježnica za sve koprivničke osnovnoškolce ‘Veselo u školu’

Na današnjoj konferenciji za medije koja se uoči početka nove škole godine održala u Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce predstavljen je projekt ‘Veselo u školu’, a na predstavljanju je sudjelovala i Nataša Tetec, predsjednica Uprave Komunalca.

Unazad 14 godina Grad Koprivnica osigurava besplatne školske bilježnice za sve učenike gradskih osnovnih škola uz pomoć sponzora i partnera, a već dvije godine i besplatne radne bilježnice. Jedan od već dobro poznatih sponzora od početka projekta je i Gradsko komunalno poduzeće Komunalac koje svake godine iznova pokazuje koliko je važno ulaganje u obrazovanje mladih.

Na današnjoj konferenciji predstavljeni su projekti vezani uz unapređenje infrastrukture škola, projekti vezani uz obrazovne programe, kao i sve pogodnosti pripremljene za učenike za početak školske godine. Nove bilježnice i radne bilježnice na školskim klupama dočekat će ukupno 2484 učenika u školskoj 2020/21. godini. Tu su i majice za prvašiće, nastavnike i nastavnice te zaštitne maske dizajnirane gradskim motivima.

„Drago mi je da se Komunalac i ove godine priključio projektu ‘Veselo u školu’ te omogućio našim školarcima besplatne bilježnice i radne bilježnice. Povodom toga pripremili smo dva edukativna dizajna. Prvi se odnosi na Bazene Cerine kojim školarce podsjećamo na važnost bavljenja nekom od sportskih aktivnosti. Drugi dizajn vezan je uz razvrstavanje otpada pri čemu ih Mirko Reciklirko educira o potrebi pravilnog razvrstavanja otpada i brige za naš okoliš“ – rekla je predsjednica Uprave Komunalca Nataša Tetec te na kraju poželjela svim školarcima puno uspjeha u novoj školskoj godini.