Ove subote Smutek i Sana delikatese zasladit će vaš obrok

Ove subote Smutek i Sana delikatese zasladit će vaš obrok

U subotu 12. rujna u vremenu od 8:00 do 13:00 sati posjetite naš restorančić Smutek te uz svaki kupljeni sendvič, smutek ili doručak dobit ćete na poklon  Sanin mliječni desert Magic.

Na jelovniku Smuteka nalazi se svježe voće i povrće koje su u svojim vrtovima uzgojili naši certificirani prodavači na gradskoj tržnici. Ponuda je šarolika i raznovrsna, prilagođena različitosti gostiju. Tu su 4 vrste doručka za one koji žele kušati izvornu, podravsku hranu poput špeka, domaćih kobasica, prgica, sira i vrhnja.

Na zadovoljstvo naših klijenata osmislili smo ponudu brzih, ali uvijek svježih i raznolikih sendviča za svačiji ukus. Svi naši sendviči dolaze u integralnim pecivima koji se savršeno sljubljuju sa svim dodacima kojima se pune: velikim brojem namaza, hummus namaza, sireva, suhomesnatih proizvoda te cijelom paletom ponude povrća. Na izbor nudimo i dvije vrste Vege sendviča, a u ponudi imamo i razne vrste salata koje su idealne i za vegetarijance ali i za one koji vole salatu upotpuniti mesom. Te kao šećer na kraju tu su naši zdravi napitci – Smuteki.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Posjetite naš Smutek – domaći kutek, izaberite svoj omiljeni obrok, zasladite se  Magicom i uživajte u domaćem ambijentu.