U Trgovačkom obrtu Nina pronađite odjeću hrvatske proizvodnje, a imaju i mogućnost kartičnog plaćanja

U Trgovačkom obrtu Nina pronađite odjeću hrvatske proizvodnje, a imaju i mogućnost kartičnog plaćanja

Već 13 godina Trgovački obrt Nina posluje na koprivničkoj Gradskoj tržnici. Trenutna vlasnica Nikolina Žufika posao je prije tri godine preuzela od majke Nade, a svojim kupcima nude isključivo žensku konfekciju. U njihove tri kućice na tržnici može se pronaći odjeća za sve generacije, od sportske odjeće, preko ležerne, pa sve do poslovne i svečane, a uz nju u trgovini radi i njihova zaposlenica Josipa.

– Stilove kombiniramo i ovdje svatko može naći nešto za sebe. Izdvojila bih odjeću M kolekcije, radi se o domaćim odjevnim predmetima šivanima u Varaždinu koji se i dizajnom i kvalitetom ističu u našoj ponudi, ali i ponudi odjeće na koprivničkoj tržnici – rekla je Nikolina te dodala da se kod njih plaćati može i karticama.

Kaže kako je zadovoljna prometom na tržnici, a dolazi i dosta mladih ljudi koji ponudu pretraže na njihovoj facebook stranici.

– Trenutno nam je aktualna toplija odjeća i jesenske jakne, a imamo i velik izbor traperica. Budući da dolaze hladniji dani, tome prilagođavamo i ponudu – zaključila je Nikolina.