Ove subote Smutek vas poziva na degustaciju novih delicija iz woka

Ove subote Smutek vas poziva na degustaciju novih delicija iz woka

U subotu 03. listopada, od 11:00 do 12:00 sati posjetite naš restorančić Smutek te degustirajte nova jela iz woka, rižoto od ječmene kaše, juhu od buče i domaće vafle koji se od subote mogu naći u našoj svakodnevnoj ponudi.

Kuhanje ili pečenje u woku izvrsna je opcija za jednostavan i brz obrok koja nam istovremeno daje bezbroj mogućnosti za eksperimentiranje s namirnicama i okusima. Za vas smo pripremili dvije vrste woka u kojima se mogu naći i vegetarijanci, ali i oni koje vole mesne specijalitete te rižoto od ječmene kaše pripremljen prema specijalnom receptu u woku.

Smutekova juha od buče prava je kraljica jesenske prehrane, osim što je odličan izvor vitamina A, vrlo je dobar izvor vitamina C. Kako sadrži čak 90 posto vode, lako je probavljiva, a sadrži i vlakna. Vrlo je dobra za sve one koji imaju probleme s probavom jer potiče probavu te smiruje upale probavnog trakta.

Na jelovniku Smuteka nalazi se i svježe voće i povrće koje su u svojim vrtovima uzgojili naši certificirani prodavači na gradskoj tržnici. Ponuda je šarolika i raznovrsna, prilagođena različitosti gostiju. Tu su 4 vrste doručka za one koji žele kušati izvornu, podravsku hranu poput špeka, domaćih kobasica, prgica, sira i vrhnja te uvijek svježi i raznoliki sendviči u integralnim pecivima. Na izbor nudimo i razne vrste salata. Kao šećer na kraju tu su naši zdravi napitci – Smuteki, a od ove subote i domaći vafli od heljdinog brašna i bobičastog voća za naše sladokusce.

Ovog vikenda produžili smo i radno vrijeme Smuteka ususret Podravskim motivima, tako da u subotu radimo od 8:00 do 20:00 sati, a u nedjelju od 09:00 do 17:00 sati.

Posjetite naš Smutek – domaći kutek i guštajte s nama cijeli vikend u novim delicijama.