Ove subote Smutek i Sana delikatese zasladit će vaš obrok

Ove subote Smutek i Sana delikatese zasladit će vaš obrok

U subotu  7. studenog u vremenu od 8:00 do 13:00 sati posjetite naš restorančić Smutek te uz svaki kupljeni sendvič, wok, smutek ili doručak dobit ćete na poklon  Sanin mliječni desert Magic.

Smutek je spoj tradicionalnog i modernog jelovnika kojemu su osnova proizvodi iz našeg kraja i certificiranih prodavača na gradskoj tržnici. S obzirom na ubrzani stil života, potrebno je svima da se hrane zdravije, a da obrok pripreme brzo, a takvo rješenje nudi Smutek svojim neodoljivim jelovnikom.

Početkom listopada predstavljena su i nova topla jela iz woka, podravski rižoto od ječmene kaše, juha od buče i domaći vafli od heljdinog brašna.

Ponuda je šarolika i raznovrsna, prilagođena različitosti gostiju. Tu su 4 vrste doručka za one koji žele kušati izvornu, podravsku hranu poput špeka, domaćih kobasica, prgica, sira i vrhnja. Na zadovoljstvo svih klijenata osmišljena je ponuda brzih, ali uvijek svježih i raznolikih sendviča za svačiji ukus. Svi sendviči dolaze u integralnim pecivima koji se savršeno sljubljuju sa dodacima kojima se pune: velikim brojem namaza, sireva, suhomesnatih proizvoda te cijelom paletom ponude povrća. Na izbor se nude i dvije vrste Vege sendviča te razne vrste salata koje su idealne i za vegetarijance ali i za one koji vole salatu upotpuniti mesom. Te kao šećer na kraju tu su zdravi napitci – Smuteki.