Drive in “Plac”

Drive in “Plac”

Grad Koprivnica i Gradsko komunalno poduzeće Komunalac Koprivnica organizirali su Drive in “Plac”. Riječ je o projektu u kojem će sudjelovati poslovni subjekti koji inače ponedjeljkom prodaju na Sajmištu u Koprivnici, a kojima je novim mjerama Stožera civilne zaštite prodaja onemogućena. Sudjelovat će OPG-ovi, domaće radinosti i obrti s područja Koprivničko-križevačke županije, odnosno domaći proizvođači.

Drive in “Plac” održavat će se svakog ponedjeljak od 7.00 do 13.00 sati na prostoru Sajmišta. Trgovci će biti pozicionirani na šljunčanom djelu Sajmišta te će građani do svakog od njih moći doći automobilom. Označena će biti ruta kretanja automobila.

Važno je za istaknuti kako Gradsko komunalno poduzeće Komunalac u svom radu kontinuirano donosi odluke kojima nastoji trgovcima maksimalno osigurati što bolje uvjete poslovanja, a građanima omogućiti kupnju domaćih i kvalitetnih proizvoda.

Jedna od mjera koja je također donesena uslijed krize uzrokovane korona virusom COVID 19 je smanjenje cijene najma trgovcima na tržnici za 50 posto.