Smutek će i u veljači raditi u večernjim satima

Smutek će i u veljači raditi u večernjim satima

Smutek – domaći kutek s dvokratnim radnim vremenom te širokom i domaćom ponudom jela i pića TO GO, nastavlja i u veljači. Naši građani najviše su utjecali na to da se odlučimo na ovaj korak budući da smo osluškivali njihove potrebe i želje, pa će tako Smutek od ponedjeljka do subote raditi prema sljedećem radnom vremenu:

ponedjeljak – četvrtak:  8.00-13.00 sati i 16.00-22.00 sata

petak: 8.00-14.00 sati i 16.00 do 22.00 sata

subota: 9.00-13.00 sati i 17.00-21.00 sat

Nedjeljom i blagdanima ne radi

 

Ponuda je šarolika i raznovrsna, prilagođena različitosti gostiju. Tu su četiri vrste doručka za one koji žele kušati izvornu, podravsku hranu poput špeka, domaćih kobasica, prgica, sira i vrhnja. Dvije vrste woka u kojima se mogu naći i vegetarijanci ali i oni koje vole mesne specijalitete te rižoto od ječmene kaše pripremljen prema specijalnom receptu u woku.

Na zadovoljstvo naših klijenata u ponudi imamo brze, ali uvijek svježe i raznolike sendviče za svačiji ukus. Svi naši sendviči dolaze u integralnim pecivima koji se savršeno sljubljuju sa svim dodacima kojima se pune: velikim brojem namaza, sireva, suhomesnatih proizvoda te cijelom paletom ponude povrća. Na izbor nudimo i dvije vrste Vege sendviča, a u ponudi imamo i razne vrste salata koje su idealne i za vegetarijance ali i za one koji vole salatu upotpuniti mesom. Te kao šećer na kraju tu su naši zdravi napitci – Smuteki.

I dalje svoje nepce možete začiniti kuhanim vinom, domaćim čajem s rumom ili domaćom kavom. Za sve sladokusce na izbor nudimo domaću zlevanku, vafle i fritule.

Podsjetimo, Smutek i naše osoblje strogo se pridržavaju svih mjera, preporuka i pravila suzbijanja pandemije koronavirusa stoga vas molimo da se prilikom čekanja na narudžbu pridržavate međusobnog razmaka od 2 metra i ne stvarate gužvu. Nakon što ste dobili hranu ili piće, ljubazno vas molimo da se ne zadržavate kod Smuteka jer je konzumacija hrane i pića na terasi Smuteka strogo zabranjena.

Zahvaljujemo na razumijevanju!