Novost na koprivničkom placu – slastice Slatki san

Novost na koprivničkom placu – slastice Slatki san

Slatki san, obrt za proizvodnju slastica vlasnice Jasne Zvonar iz Pitomače, novost je u ponudi slastica i kolača na koprivničkoj Gradskoj tržnici. Slastičarka Jasna će svoje domaće kolače prodavati u prostoru mliječnog kioska gdje je možete pronaći svake subote.

– Kolače sam počela peći prije 14 godina i s vremenom se posao širio. Glavninu prodaje obavljam kod kuće, a idem i na sajmove poput onog u Križevcima ili pak Viroexpo u Virovitici. Na koprivnički plac odlučila sam doći jer imam mnogo zadovoljnih kupaca s područja ovog dijela Podravine i osim što se u Slatkom snu kolači mogu naručiti telefonski, željela sam i osobno biti ovdje, na tržnici – rekla je Jasna.

Slatki san u svojoj ponudi ima stotinjak vrsta kolača, suhih i kremastih, dizanih poput orehnjače i makovnjače, a tu su i nezaobilazne torte koje će Jasna dekorirati prema željama kupaca ili pak izvući neku dekoraciju iz svoje mašte.

– U zadnjih nekoliko godina povećana je potražnja za gotovim, ali prvenstveno domaćim kolačima. Traže se kolači za razne svečanosti, od velikih svadbi do manjih obiteljskih okupljanja, ali i za svakodnevne prilike, jer su cijenom pristupačni, a što je najvažnije – domaći su i okusom i izgledom onakvi kakve bismo sami doma ispekli – objasnila je Jasna.

Slastice iz Slatkog sna mogu se kupiti subotom na koprivničkom placu ili naručiti telefonom na 098/627-412.