Perutnina Ptuj i dalje je na tržnici, svoju svježu hrvatsku piletinu potražite u kiosku pored blagajne Komunalca

Perutnina Ptuj i dalje je na tržnici, svoju svježu hrvatsku piletinu potražite u kiosku pored blagajne Komunalca

Perutnina Ptuj – Pipo d.o.o. Čakovec na koprivničkom je placu već 19 godine te je jedna je od najstarijih ponuđača na koprivničkoj tržnici. Kvalitetu proizvoda prepoznali su brojni građani, a prije nešto manje od dva mjeseca preselili su se na novu lokaciju – u kiosk pored blagajne Komunalca na tržnici.

– Naši vjerni potrošači su nas pronašli i na novoj lokaciji s obzirom na dugogodišnju garanciju kvalitete svih naših proizvoda uz poštivanje svih standarda. Kako je nova lokacija pored blagajne Komunalca, svakodnevno nam dolaze i novi potrošači te su iznimno zadovoljni kvalitetom i širinom naše ponude svježeg pileće i purećeg mesa, pilećih i purećih prerađevina te paniranih gotovih proizvoda – rekli su nam u Perutnini Ptuj.

Kompletna proizvodnja, počevši od jednodnevnih pilića, uzgoja na farmama međimurskog kraja te konfekcioniranje i rasjek pilića u Industriji mesa u Čakovcu su hrvatski proizvod.

– Kompletnu svježu piletinu lansiramo na tržište pod brandom „Međimursko pile „ što su potrošači i prepoznali. Naša piletina danas je prisutna u gotovo svim domaćim i inozemnim trgovačkim lancima i, naravno, u 110 maloprodaja diljem Hrvatske – kažu u Perutnini.

Posebno bi izdvojili pileću salamu POLI kojoj se raduju mnoge generacije potrošača. Uz salamu, razvili su i druge proizvode i sada već mogu govoriti o lepezi proizvoda POLI: hrenovke, koktel hrenovke, šunke. Svi ti proizvodi odlikuju se vrhunskom kvalitetom uz udio 90% pilećeg mesa.

Skip to content