Ministarstvo pravosuđa i uprave dodijelilo zahvalu za izniman trud i suradnju u 2020. godinu djelatniku Komunalca Nini Smolaku

Ministarstvo pravosuđa i uprave dodijelilo zahvalu za izniman trud i suradnju u 2020. godinu djelatniku Komunalca Nini Smolaku

Ministarstvo pravosuđa i uprave, probacijski ured Bjelovar nadležan za područje Bjelovarsko-bilogorske i Koprivničko-križevačke županije, 25. veljače 2021. godine dodijelilo je zahvalu za suradnju u 2020. godini djelatniku Komunalca Ninu Smolaku i to za izniman trud i dobru suradnju.

U aktivnostima provođenja rada za opće dobro zatvorenika ili osuđenika u 2020. godini bio je uključen objekt Kampus Koprivnica te djelatnik Nino Smolak koji je slijedio načela jednakosti i dobrovoljnosti uz poštivanje dostojanstva i prava osoba uključenih u probaciju.

U aktivnostima provođenja rada za opće dobro od 2018. godine u objektu Kampus, sudjelovalo je 15 osuđenika dok je u 2020. godini bilo ukupno njih četiri.

Praćenje izvršavanja rada za opće dobro te kontinuirana komunikacija s probacijskim službenicima i osobama uključenima u probaciju uz poštivanje dostojanstva i prava osoba doveli su do ovog velikog priznanja koje dodjeljuje Ministarstvo pravosuđa i uprave.

Ukupno 14 probacijskih ureda na području Republike Hrvatske dodjeljuju po dva priznanja, tako da je Nino Smolak jedan od 28 djelatnika u Hrvatskoj koji su dobili ovo veliko priznanje.