Novo radno vrijeme Smuteka i uskrsno iznenađenje za svakog gosta

Novo radno vrijeme Smuteka i uskrsno iznenađenje za svakog gosta

Smutek – domaći kutek od 1. travnja kreće s novim radnim vremenom te nastavlja sa širokom i domaćom ponudom jela i pića. Naši građani najviše su utjecali na to da se odlučimo na ovaj korak budući da smo osluškivali njihove potrebe i želje, pa će tako Smutek od ponedjeljka do subote raditi prema sljedećem radnom vremenu:

ponedjeljak – petak:  8.00 – 21:00 sat

subota: 8.00 – 13.00 sati i 17.00-21.00 sat

Nedjeljom i blagdanima ne radi

U svakodnevnoj ponudi je bogat izbor doručka, salata, sendviča, smoothia, wokova, tortilja, mesnih i ribljih specijaliteta, vegetarijanskih, sezonskih menija, a sladokusci mogu uživati u kreativnim slatkim delicijama po pristupačnim cijenama.

Ovog petka i subote sve goste očekuje uskrsno iznenađenje uz svako kupljeno jelo. Navratite u Smutek po svoje omiljeno jelo, a naš kulinarski tim iznenadit će vas kreacijama i domaćim okusima. Na Veliku subotu, 03. travnja Smutek radi skraćenim radnim vremenom od 8.00 do 13.00 sati.

Podsjetimo, Smutek i naše osoblje strogo se pridržavaju svih mjera, preporuka i pravila suzbijanja pandemije koronavirusa stoga vas molimo da se prilikom čekanja na narudžbu pridržavate međusobnog razmaka od 2 metra i ne stvarate gužvu.

Zahvaljujemo na razumijevanju!