Povodom Dana Komunalca mnogobrojne pogodnosti za korisnike

Povodom Dana Komunalca mnogobrojne pogodnosti za korisnike

U ponedjeljak, 26. travnja 2021. godine Komunalac će obilježit svoju 63. godišnjicu. Tom je prilikom Komunalac za sve vas pripremio nekoliko pogodnosti koje možete iskoristiti.

Na blagajnama Komunalca, gradskoj tržnici, gradskom groblju i ispred Upravne zgrade Komunalca,  dijelit će se cvjetne sadnice svim korisnicima koji izvrše uplatu na blagajni u vremenu od 07:00 do 14:00 sati.

Svim građanima osiguran je besplatan parking – dnevna parkirna karta na svim javnim parkiralištima u Koprivnici pod upravljanjem Komunalca.

Također, svi posjetitelji Gradskih bazena Cerine mogu se besplatno kupati  u vremenu od 10:00 do 12:00 sati, u oazi zdravlja, ljepote i dobrih osjećaja.

Na gradskoj tržnici Koprivnica, sve godišnje zakupnike prostora Komunalac će počastiti besplatnim dnevnim zakupom, a isto tako i svi izlagači na sajmištu taj dan imat će besplatan zakup.

Smutek – domaći kutek za sve svoje korisnike pripremio je na facebook stranici Komunalca foto natječaj “Pofotkaj i zagrizi“.

ŠTO TREBAŠ UČINITI?

  1. Fotkaj se sa svojim omiljenim jelom iz Smuteka
  2. Lajkaj facebook stranicu Komunalca
  3. Lajkaj objavu „Pofotkaj i zagrizi“ na Facebooku i u komentare ispod zalijepi fotku svog omiljenog jela iz Smuteka s hashtagom #pofotkajizagrizi
  4. Tagiraj @KomunalacKC profil

Naš kulinarski tim iz Smuteka izabrati će onu najoriginalniju i najkreativniju. Možda baš ti budeš sretnik i osvojiš poklon bon u Smuteku.

Proslavite i vi 63. rođendan Komunalca i iskoristite pogodnosti koje vam nudimo.