Novi okusi i mirisi u Smuteku

Novi okusi i mirisi u Smuteku

Posjetite naš Smutek te kušajte nove kombinacije domaćih delicija.

U novoj ponudi možete birati dvije vrste variva svaki ponedjeljak i to Podravski grah i grah s ričetom, a za sve naše gurmane osmislili smo svakodnevne kombinacije sa više vrsta Smutek jela i to mesnu kombinaciju Podravski pinklec te vegetarijansku kombinaciju Zeleni pinklec.

Dođite i uvjerite se u našu ponudu jer za vas nove okuse stvara naš kulinarski tim. Simfonija primamljivih mirisa i okusa vrhunskih i domaćih jela, opuštajući ambijent, kvalitetna usluga pružit će vam pravi gurmanski doživljaj, a naš kulinarski tim iznenadit će vas kreacijama i novim okusima.

U svakodnevnoj ponudi je bogat izbor doručka, salata, sendviča, smoothia, wokova, tortilja, mesnih i ribljih specijaliteta, vegetarijanskih, sezonskih menija, a sladokusci mogu uživati u kreativnim slatkim delicijama po pristupačnim cijenama.

Smutek – domaći kutek  i dalje radi sljedećim radnim vremenom:

ponedjeljak – petak:  8.00 – 21:00 sat

subota: 8.00 – 13.00 sati i 17.00-21.00 sat

Nedjeljom i blagdanima ne radi

Podsjetimo, Smutek i naše osoblje strogo se pridržavaju svih mjera, preporuka i pravila suzbijanja pandemije koronavirusa stoga vas molimo da se prilikom čekanja na narudžbu pridržavate međusobnog razmaka od 2 metra i ne stvarate gužvu.

Zahvaljujemo na razumijevanju!