Zasladi se osvježavajućim milkshakeom u Smuteku

Zasladi se osvježavajućim milkshakeom u Smuteku

Smutek domaći kutek započinje ovo ljeto sa ukusnim i osvježavajućim napitcima. Tako u ponudi već od danas možete birati Milkshake u tri različita okusa: vanilija, jagoda i čokolada. Idealni napitci za vruće ljetne dane kojima je jedan od glavnih sastojaka sladoled, osvježit će vas i dati vam potrebnu energiju. U novoj ponudi možete birati i juhu od koprive te zlevanku s koprivom.

Dođite i uvjerite se u našu ponudu jer za vas, nove okuse stvara naš kulinarski tim. Simfonija primamljivih mirisa i okusa vrhunskih i domaćih jela, opuštajući ambijent, kvalitetna usluga pružit će vam pravi gurmanski doživljaj, a naš kulinarski tim iznenadit će vas kreacijama i novim okusima.

U svakodnevnoj ponudi je bogat izbor doručka, salata, sendviča, smoothia, wokova, tortilja, omleta, mesnih i ribljih specijaliteta, vegetarijanskih, sezonskih menija, a sladokusci mogu uživati u kreativnim slatkim delicijama po pristupačnim cijenama.

Smutek – domaći kutek  i dalje radi sljedećim radnim vremenom:

ponedjeljak – petak:  8.00 – 21:00 sat

subota: 8.00 – 13.00 sati i 17.00-21.00 sat

Nedjeljom i blagdanima ne radi

Podsjetimo, Smutek i naše osoblje strogo se pridržavaju svih mjera, preporuka i pravila suzbijanja pandemije koronavirusa stoga vas molimo da se prilikom čekanja na narudžbu pridržavate međusobnog razmaka i ne stvarate gužvu.

 

Skip to content