Zdravi obrok od Koprive u Smuteku na Podravskim motivima

Zdravi obrok od Koprive u Smuteku na Podravskim motivima

U novoj ponudi Smuteka u susret Podravskim motivima možete birati kremastu i finu gustu juhu od svježe koprive te domaću zlevanku s koprivom.

Pomalo je čudno da se iza običnog, dosadnog korova krije jedna od najljekovitijih biljaka našeg podneblja. Doslovno svi dijelovi koprive imaju ljekovita svojstva. Mlado lišće koprive priprema se i ima okus kao špinat, obiluje mineralima, posebice željezom te vitaminima A, C i K. Kopriva je savršena biljka za revitalizaciju i čišćenje tijela.

Dođite i uvjerite se u našu ponudu jer za vas, nove okuse stvara naš kulinarski tim. Simfonija primamljivih mirisa i okusa vrhunskih i domaćih jela, opuštajući ambijent, kvalitetna usluga pružit će vam pravi gurmanski doživljaj, a naš kulinarski tim iznenadit će vas kreacijama i novim okusima.

U svakodnevnoj ponudi je bogat izbor doručka, salata, sendviča, smoothia, wokova, tortilja, omleta, mesnih i ribljih specijaliteta, vegetarijanskih, sezonskih menija, a sladokusci mogu uživati u kreativnim slatkim delicijama po pristupačnim cijenama.

Smutek – domaći kutek ovaj vikend radi sljedećim radnim vremenom:

ponedjeljak – petak:  8.00 – 21:00 sat

subota: 8.00 – 13.00 sati i 17.00-21.00 sat

nedjelja: : 8.00 – 13.00 sati i 17.00-21.00 sat

Podsjetimo, Smutek i naše osoblje strogo se pridržavaju svih mjera, preporuka i pravila suzbijanja pandemije koronavirusa stoga vas molimo da se prilikom čekanja na narudžbu pridržavate međusobnog razmaka i ne stvarate gužvu.