Mirko Reciklirko posjetio “Lino kup” na teniskim terenima

Mirko Reciklirko posjetio “Lino kup” na teniskim terenima

Danas je Mirko Reciklirko posjetio “Lino kup 2021”, turnir iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza za dječake i djevojčice do 14 godina u Koprivnici, a sve u svrhu promocije edukativnih aktivnosti i sadržaja vezanih uz razvrstavanje otpada.

Komunalac d.o.o. kontinuirano provodi edukativne aktivnosti već više godina počevši od najmanjih uzrasta u vrtićima i školama uz razne kreativne radionice. Nastojimo građane što više uključiti u razvrstavanje otpada uz razne edukativne sadržaje.

Podršku u teniskim mečevima mladim i perspektivnim tenisačima dao je i Mirko Reciklirko koji se i sam okušao u teniskim pokretima.

“Lino kup 2021” okupio je više od 60 natjecatelja iz cijele Hrvatske i jedan je od najjačih turnira ove kategorije. Posjetitelji i sudionici turnira imali su priliku upoznati se sa svakodnevnom ponudom Smuteka te su  uživali u bogatom izboru doručka, salata, sendviča, smoothia, wokova, tortilja, omleta, mesnih i ribljih specijaliteta, vegetarijanskih i sezonskih menija po pristupačnim cijenama.