Komunalac sudjeluje na obrtničkom i humanitarnom sajmu IMPOK

Komunalac sudjeluje na obrtničkom i humanitarnom sajmu IMPOK

Danas kod Udruženja obrtnika svečano je otvoren obrtnički i humanitarni sajam IMPOK koji se smjestio u parku Tarščice, a radit će danas do 19:00 sati i u subotu od 9:00 do 19:00 sati.

Otvorenju sajma prisustvovala je Nataša Tetec, predsjednica Uprave Komunalca te Dubravka Horvat i Goran Međurečan, članovi Uprave Komunalca.

Povratak je to u prošlost, točnije u godinu 1984. kada su koprivnički obrtnici među prvima bili organizirali obrtničko-gospodarski sajam. Organizatori, Udruženje obrtnika Koprivnica, ove godine ponovno su pokrenuli sajam pod istim nazivom koji je u ono vrijeme bio kratica za I (imenik)M (male) P (privrede) O (općine) K (Koprivnica).

U sklopu sajma izlagat će i Komunalac, tako da će svi posjetitelji imati priliku kupiti DomKo,  kompost prve klase kojeg proizvodi Komunalac na Kompostani Herešin i to po akcijskoj cijeni.

Domaćin kućice Komunalca na obrtničkom sajmu IMPOK bio je Mirko Reciklirko koji je dijelio edukacijske brošure o kompostiranju.

U suradnji s Obrtničkom školom Koprivnica u subotu, drugog dana sajma biti će organizirana humanitarna prodaja hrane. Donacije su namijenjene obrtnicima stradalima u potresu na Baniji, a u te svrhe ide i prihod od tombole.