Komunalac partner kazališne predstave „Zmajevi koji ne lete” u povodu obilježavanja Dana Grada

Komunalac partner kazališne predstave „Zmajevi koji ne lete” u povodu obilježavanja Dana Grada

Premijera predstave „Zmajevi koji ne lete“ održat će se u utorak, 2. studenog 2021. godine, u povodu obilježavanja Dana Grada Koprivnice, najavljeno je na konferenciji za medije u petak, 29. listopada 2021. godine

Riječ je o predstavi koja je nastala u koprodukciji kazališta Oberon i Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku, prema istoimenom romanu nagrađivane književnice Ivane Šojat, a dramatizaciju i režiju potpisuje Damir Mađarić.

Na konferenciji za medije predstavu je predstavio ravnatelj kazališta Oberon, Damir Mađarić napomenuvši da je predstava namijenjena ponajprije mladima ali i njihovim roditeljima jer progovara o odrastanju u disfunkcionalnoj obitelji  u kojoj nema komunikacije. Progovara o mučnoj temi mladenačke ovisnosti o takozvanim osvježivačima, o traumama do kojih dolazi kada unutar obitelji izostane temeljna komunikacija, ali i o činjenici koliko iskren razgovor može biti pokretač duševnog i fizičkog ozdravljenja. U cijelu priču uključeno je i Ministarstvo unutarnjih poslova.
Zamjenica gradonačelnika grada Koprivnice, Ksenija Ostriž naglasila je kako je predstava poklon Grada Koprivnice i partnera, građanima grada Koprivnice te ju preporučila ne samo mladima već i roditeljima.  Predstava prikazuje neke od rizičnih faktora koji mogu dovesti do zlouporabe droga, a što se može prevenirati adekvatnim pristupom samih roditelja i suradnjom svih dionika lokalne zajednice, rekla je zamjenica gradonačelnika grada Koprivnice Ksenija Ostriž.

Premijera kazališne predstave „Zmajevi koji ne lete” održat će se 02.11.2021. u 19:00 sati u Domu mladih. Ulaz je besplatan uz COVID potvrde i prethodnu najavu.

Molimo sve zainteresirane da svoj dolazak prijave najkasnije do 02.11. do 12:00 sati na mail dom.mladih@komunalac-kc.hr  ili putem društvene mreže na messenger Doma mladih.
Prilikom prijave molimo da dostavite: ime, prezime i kontakt te broj ulaznica. Povratno ćete dobiti potvrdu o slobodnim mjestima i rezervaciji.