Zapratite Smutek na Instagramu uz gurmanski užitak

Zapratite Smutek na Instagramu uz gurmanski užitak

Otvorili smo Instagram profil @smutek_kc. Zapratite nas ako već niste jer vas tamo očekuju najnovije ponude i zanimljivi recepti.

Smutek – domaći kutek  je spoj tradicionalnog i modernog jelovnika kojemu su osnova proizvodi iz našeg kraja i od naših certificiranih prodavača na gradskoj tržnici. S obzirom na ubrzani stil života, potrebno nam je svima da se hranimo zdravije, a da obrok pripremimo brzo. Budući da sami za to često nemamo vremena, Smutek vam nudi rješenje svojim neodoljivim jelovnikom.

Simfonija primamljivih mirisa i okusa vrhunskih i domaćih jela, opuštajući ambijent, kvalitetna usluga pružit će gostima pravi gurmanski doživljaj, a naš kulinarski tim iznenadit će kreacijama i novim okusima.

Ponuda je šarolika i raznovrsna, prilagođena različitosti gostiju. Tu je 6 vrsta doručka za one koji žele kušati izvornu, podravsku hranu poput špeka, domaćih kobasica, prgica, sira i vrhnja. Na zadovoljstvo naših klijenata osmislili smo ponudu brzih, ali uvijek svježih i raznolikih sendviča za svačiji ukus. Svi naši sendviči dolaze u integralnim pecivima koji se savršeno sljubljuju sa svim dodacima kojima se pune: velikim brojem namaza, sireva, suhomesnatih proizvoda te cijelom paletom ponude povrća. Na izbor nudimo i dvije vrste Vege sendviča, a u ponudi imamo i razne vrste wokova, tortilja, omleta, variva i razne vrste salata koje su idealne i za vegetarijance ali i za one koji vole salatu upotpuniti mesom. U našoj svakodnevnoj ponudi vegetarijanci mogu pronaći široku lepezu ukusnih jela.

Za idealan početak dana nudimo široku paletu hranjivih smoothia. Samo jedna čaša našeg smoothia može zamijeniti cijeli obrok i pružiti sve potrebne nutrijente za nastavak dana.

Za sladokusce tu su kreativne slatke delicije poput cheesecake u čaši, domaće zlevanke s koprivom, domaćih vafla te palačinka s marmeladom i lino ladom

Vaše omiljeno jelo iz Smuteka možete naručiti i preko aplikacije GLOVO. Popularna usluga dostave hrane i drugih potrepština GLOVO dostavit će vaše jelo na kućni prag i to po istoj cijeni kao i u samom objektu.

Smutek – domaći kutek  i dalje radi sljedećim radnim vremenom:

ponedjeljak – petak:  7.00 – 14:00 sat
subota: 8.00 – 13.00 sati
Nedjeljom i blagdanima ne radi