Dan Komunalca obilježen brojnim pogodnostima za građane, događanja se nastavljaju i dalje

Dan Komunalca obilježen brojnim pogodnostima za građane, događanja se nastavljaju i dalje

Komunalac Koprivnica obilježio je danas, 26. travnja, svoj 64. rođendan. Obilježavanje je započelo već u subotu akcijom Zelena čistka, a nastavilo se u ponedjeljak sadnjom cvijeća u Legradu te tribinom za građane ‘Otpad pametno odvoji – dobre navike usvoji’.

Sam Dan Komunalca obilježen je brojnim pogodnostima za građane – svaki korisnik usluga koji je svoj račun plaćao na blagajni u upravnoj zgradi Komunalca, na Gradskoj tržnici ili na blagajni u sklopu groblja na poklon je dobio sadnicu ljetnog cvijeća. Osim toga, nije se naplaćivao parking tijekom cijelog dana na svim javnim parkiralištima pod naplatom, a svi građani koji su od 10 do 12 sati posjetili Bazene Cerine dobili su dva sata besplatnog kupanja.

Na Gradskoj tržnici zakupci na Dan komunalca već tradicionalno ne plaćaju dnevni zakup, a zaposlenici su ih počastili zlevankom. Svi zakupci su na poklon dobili i vreću komposta DomKo koji se proizvodi u Kompostani Herešin. Smutek – domaći kutek za svoje goste pripremio je degustaciju smoothija, a u posjet Smuteku i tržnici došli su i mališani skupine Točkice iz DV Tratinčica.

Dan Komunalca obilježen je i na Reciklažnom dvorištu te u Kompostani Herešin gdje su građani koji su dovezli svoj odvojeno prikupljeni otpad dobili prigodni poklon. Komunalac Koprivnica darivao je i najmlađe građane, i to u koprivničkom rodilištu. Mališani i njihove mame, njih 15, koji se trenutno nalaze u rodilištu obišla je članica uprave Komunalca Dubravka Horvat te im poklonila prigodne poklone.

Obilježavanje Dana Komunalca nastavlja se do kraja tjedna, i to posjetom učenika i vrtićaraca te Danom otvorenih vrata u Kompostani Herešin u četvrtak, 28. travnja, s obilascima od 9, 10 i 11 sati. Obilježavanje završavamo na Bazenima Cerine u petak na Međunarodni dan plesa kada organiziramo besplatne radionice plesa od 19 i od 20:15 sati.