Mjesečni računi za usluge Komunalca

Mjesečni računi za usluge Komunalca

Od 1. travnja 2022. godine pa nadalje računi za usluge Komunalca za korisnike na području Grada Koprivnice i prigradskih naselja dolazit će mjesečno. Ovih dana na vaše adrese stići će računi za travanj. Prikaz računa je promijenjen na način da sadrži sve bitne stavke te da bude jasan i razumljiv korisnicima.

Cijena predaje miješanog komunalnog otpada ovisi o broju odvoza miješanog komunalnog otpada prema zaduženim posudama na obračunskom mjestu koji su prikazani na računu u kartici odvoza. U višestambenim zgradama količina je Vaš udio u ukupnom broju članova množen s brojem odvoza.

Obavezna minimalna javna usluga je cijena za fiksni dio i ovisi o veličini posude. U višestambenim zgradama broj članova u pojedinom stanu dijeli se sa ukupnim brojem članova u zgradi. Uplatnice su svim korisnicima umanjene za iznos preplate ili uvećane za iznos dugovanja iz prethodnog obračunskog razdoblje.

Svi oni koji nisu aktivirali E-račun još uvijek to mogu napraviti, potrebno je samo ispuniti i potpisati suglasnost koju možete preuzeti i OVDJE.

Potpisom suglasnosti aktivirat ćete uslugu E-račun bez papirnate verzije te će vam račun umjesto u papirnatom obliku biti dostupan u PDF obliku na vašoj mail adresi.

Ispunjenu i potpisanu suglasnost potrebno je dostaviti  u pdf formatu ili jpg formatu na mail adresu: info@komunalac-kc.hr

Poslanom suglasnosti, aktivirat će te uslugu E-računa te će prvi računi za odvoz otpada za travanj 2022. godine stići na vašu mail adresu u svibnju 2022.

Računi na e-mail uvijek stižu na vrijeme, omogućuju jednostavniji, brži i isplativiji način poslovanja te dodatno, ovakvom razmjenom podataka, čuvamo okoliš.

Aktivacijom usluge E – račun ostvarujemo uštedu vezanu uz smanjenje troškova papirne dokumentacije što za posljedicu ima veću preglednost i brzinu poslovanja te bolje i efikasnije pružanje usluga krajnjim korisnicima

Aktivirajte E-račun već danas i postanite i Vi dio brzog, učinkovitog i ekološki prihvatljivog rješenja.