Minglanje u Smuteku

Minglanje u Smuteku

Komunalac Koprivnica ususret svom 65. rođendanu poziva sve hranoljupce svih godina i afiniteta na Minglanje u Smuteku na Koprivničkom placu, u subotu 22. travnja od 09:00 do 11:00 sati.

Posjetitelje očekuju domaći zalogajčići puni vitamina i hranjivih sastojaka. Kulinarski tim Smuteka pripremit će raznovrsne domaće specijalitete kao što je sendvič s humusom, smoothie od koprive te neizostavna zlevanka s koprivom i kolač od mrkve.

Zanimljivu i ukusnu gurmansku ponudu pripremit će i Sana delikatese. Moći ćete kušati najfiniji Sana hummus spravljen prema izvornoj recepturi, guacamole namaz, svježe Power biljne sireve i ketchup od cikle. Okuse omiljenih domaćih Kapronca sokova moći ćete kušat u društvu Cool slamki koje, osim što su u potpunosti biorazgradive, mogu se čak i pojesti.

Posjetitelje očekuju i savjeti nutricionističkog savjetovališta NUTREA, gdje ćete moći besplatno analizirati svoju prehranu i prijaviti se na besplatnu edukaciju o prehrani putem e-maila.

Vjerujemo da u današnje vrijeme, kada svi živimo brzo, još uvijek možemo uživati u kvalitetnoj hrani koja će donijeti dobar osjećaj i zdravlje, a uz to još i uštedjeti vrijeme koje provodimo u kuhinji. Posjetite ove subote Smutek – domaći kutek na Koprivničkom placu, degustirajte i uživajte zdravo uz fine i domaće zalogajčiće Smuteka i Sana delikatese te naučite kako kreirati pravilne obroke koji zadovoljavaju sve naše potrebe.