Minglanje u Smuteku okupilo brojne posjetitelje

Minglanje u Smuteku okupilo brojne posjetitelje

Komunalac Koprivnica ususret svom 65. rođendanu ove subote organizirao je Minglanje u Smuteku domaćem kuteku za hranoljupce svih godina i afiniteta.

Posjetitelji su uživali u degustaciji domaćih slanih i slatkih zalogajčića. Kulinarski tim Smuteka pripremio je raznovrsne domaće specijalitete kao što je sendvič s humusom, smoothie od koprive te neizostavnu zlevanku s koprivom i kolač od mrkve.

Zanimljivu i ukusnu gurmansku ponudu pripremila je Sana delikatese, gdje se mogao kušati najfiniji Sana hummus, guacamole namaz, svježi Power biljni sirevi, ketchup od cikle i domaći Kapronca sokovi.

Posjetitelji su ovom prilikom dobili i savjete nutricionističkog savjetovališta NUTREA, te naučili kako kreirati pravilne obroke koji zadovoljavaju sve naše potrebe.

Minglanje u Smuteku  na Koprivničkom placu okupilo je brojne posjetitelje koji su uživali u kvalitetnoj hrani punoj vitamina i hranjivih sastojaka.

Vjerujemo da u današnje vrijeme, kada svi živimo brzo, još uvijek možemo uživati u hrani koja će donijeti dobar osjećaj i zdravlje, a uz to još i uštedjeti vrijeme koje provodimo u kuhinji.