Prvi dan ljeta u Smuteku obilježen degustacijom hranjivih i osvježavajućih napitaka

Prvi dan ljeta u Smuteku obilježen degustacijom hranjivih i osvježavajućih napitaka

Prvi dan ljeta, 21. lipnja Smutek je obilježio besplatnom degustacijom za sve goste. Degustirali su se ljetni favoriti, zdravi i osvježavajući smoothiji pripremljeni od svježeg, lokalnog voća i povrća i ledeni milkshake s okusom vanilije, čokolade ili jagode.

Kako bi dodatno osvježili prvu ljetnu srijedu sve goste dočekala je voćna salata prepuna šarolikog sezonskog voća s Gradske tržnice, ali i slasnih, domaćih borovnica punog okusa i mirisa iz organskog uzgoja s plantaže obitelji Seleš „Volim borovnice“ iz Peteranca.

Degustaciju ljetne ponude u Smuteku posjetio je gradonačelnik Grada Koprivnice, Mišel Jakšić, zamjenica gradonačelnika, Ksenija Ostriž sa svojim pročelnicima te rukometašice RK Podravka Vegeta koje su uživale u hranjivim smoothijima koji u samo jednoj čaši mogu zamijeniti cijeli obrok i pružiti sve potrebne nutrijente za nastavak dana.

Često se kaže da je doručak vitalni obrok koji nas održava čitav dan, održava naš metabolizam ubrzanim, osiguravajući nam potrebnu energiju, posebno onima koji vode užurban stil života. Stoga je važno započeti dan sa zdravim doručkom kojeg u svakodnevnoj bogatoj ponudi nudi Smutek domaći kutek.

U svakodnevnoj ponudi je bogat izbor doručka, salata, sendviča, smoothia, wokova, tortilja, omleta, mesnih i ribljih specijaliteta, vegetarijanskih, sezonskih menija, a sladokusci mogu uživati u kreativnim slatkim delicijama po pristupačnim cijenama.

Smutek – domaći kutek  i dalje radi sljedećim radnim vremenom:

ponedjeljak – petak:  07.00 – 14:00 sati

subota: 08.00 – 13.00 sati

Nedjeljom i blagdanima ne radi