Komunalcu dodijeljeno posebno priznanje povodom 65 godina postojanja i uspješnog poslovanja

Komunalcu dodijeljeno posebno priznanje povodom 65 godina postojanja i uspješnog poslovanja

Na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća HGK Županijske komore Koprivnica, 4. listopada 2023. godine, Komunalcu je dodijeljeno posebno priznanje povodom 65 godina postojanja i uspješnog poslovanja, a priznanje je preuzela predsjednica Uprave Komunalca Nataša Tetec uz koju su bili i članovi Uprave Komunalca Dubravka Horvat i Goran Međurečan.

Uvodnim riječima obratili su se predsjednik HGK ŽK Koprivnica Krunoslav Vitelj i predsjednik Povjerenstva koje je odabralo ovogodišnje laureate, Daniel Unger, nakon čega je uslijedila svečanost proglašenja najuspješnijih trgovačkih društava.

Najuspješnije trgovačko društvo u Koprivničko-križevačkoj županiji u 2022. godini u kategoriji malih trgovačkih društava je Bašići d.o.o. iz Štaglinca, u kategoriji srednjih to je Grafičar tvornica vreća i tiskarnica Borovljani, a kod velik trgovačkih društava najuspješniji je Belupo d.d..

Dobitnicima nagrada čestitala je zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž  i župan Darko Koren, dok se u ime svih nagrađenih okupljenima obratio predsjednik Uprave Belupa, Hrvoje Čeović.

„Ovo je prigoda da se zahvalim svima koji rade u gospodarstvu grada Koprivnice koji svojim svakodnevnim radom te mjesečnim i godišnjim rezultatom doprinose uspješnom razvoju našeg grada, koji doprinose stabilnosti ovog kraja. Lokalna zajednica ima zadatak ne stvarati vam probleme, ne zaustavljati vas u razvoju, omogućavati i dati potporu malim gospodarskim subjektima, mladim poduzetnicima, inovatorima, ljudima koji možda još sada ne znaju žele li se baviti poduzetništvom, ali nekako u sebi imaju tu ambiciju i zbog toga je naš zadatak dati im potpunu potporu“, kazala je između ostaloga zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž te još jednom čestitala svim dobitnicima nagrada.