Održana zelena akcija pošumljavanja Šumskog parka Crna gora

Održana zelena akcija pošumljavanja Šumskog parka Crna gora

U subotu, 11. studenoga 2023., zajedničkim snagama Komunalca, Hrvatskih šuma i Belupa u organizaciji Grupe Podravka, u koprivničkom Šumskom parku Crna gora održana je akcija pošumljavanja.

Djelatnici Belupa su uz suradnju i vodstvo stručnih timova Komunalca i Hrvatskih šuma, u popularnom gradskom izletištu zasadili 1.000 sadnica stabala hrasta, bukve i kestena. Unatoč ne sasvim povoljnim vremenskim prilikama vrijednim su radom pridonijeli tome da okoliš Koprivnice bude ljepši i zdraviji.

Cijelu sadnju pratio je i stručni tim iz Komunalca Nataša Njegovec, inženjerka hortikulture te Nikola Kolar, inženjer šumarstva, a sadnji se priključila i članica Uprave Komunalca, Dubravka Horvat.

Okupljeni su se okrijepili orehnjačom, makovnjačom i toplim čajem prije početka sadnje, a kad je svih 1.000 sadnica posađeno, poslužen je grah.

U druženju stručnjaka i zaljubljenika pokazalo se zajedništvo koje je i cilj ove akcije u želji da se zajednički djeluje na dobrobit zajednice i poboljša kvaliteta suživota s okolišem.