Eko radionica u trgovačkom centru Supernova Koprivnica okupila brojne mališane

Eko radionica u trgovačkom centru Supernova Koprivnica okupila brojne mališane

Ove subote, 25. studenog održana je eko radionica u trgovačkom centru Supernova Koprivnica s već poznatim likovima Komunalca, Mirkom Reciklirkom i Mirkom Kompostrikom.
Edukativna radionica pod nazivom „Otpad pametno odvoji – dobre navike usvoji!“ okupila je mnogobrojne mališane, a bila je usmjerena na zaštitu okoliša i pravilno odvajanje otpada te usvajanje svih onih vrijednosti koje naši Mirko i Mirka promiču.
Najmlađi posjetitelji bojali su edukativne bojanke koje su dobili na poklon od Mirka i Mirke, a najaktivniji mališani osvojili su majice i kape. Roditeljima su podijeljene brošure i letci sa svim informacijama o sustavu gospodarenja otpadom u Koprivnici, a na samoj radionici imali su mogućnost registracije i prijave za primanje računa Komunalca elektroničkim putem.
Održana Eko radionica bila je samo nastavak kontinuiranih aktivnosti usmjerenih na zaštitu okoliša i pravilno odvajanje otpada koje Komunalac kontinuirano provodi već više godina počevši od najmanjih uzrasta u vrtićima i školama.