Predsjednica Uprave GKP Komunalac 35. na listi najmoćnijih predsjednica uprave hrvatskog biznisa

Poslovni tjednik Lider na svojoj tradicionalnoj konferenciji Žene u biznisu koja se održala 3. prosinca u Muzičkoj akademiji predstavio je listu 300 najmoćnijih žena hrvatskog biznisa.
Listu 300 najmoćnijih žena hrvatskog biznisa Lider radi u suradnji s Bisnodeom.

300 najmoćnijih žena hrvatskog biznisa Predsjednica Uprave GKP Komunalac, Maja HlebPredsjednica Uprave GKP Komunalac 35. na listi najmoćnijih predsjednica uprave hrtvatskog biznisa
Rang-lista najmoćnijih žena u Hrvatskoj sastavljena je na temelju upravljačke moći (ukupni prihod za 2014. svih kompanija u kojima su u upravi ili nadzornom odboru).
35. na listi najmoćnijih predsjednica Uprave hrvatskog biznisa je Predsjednica Uprave GKP Komunalac, Maja Hleb što samo potvrđuje dosadašnje znanje, iskustvo i angažman u poduzeću kojim upravlja.

Rodna (ne)ravnopravnost nametnula se kao jedna od vodećih tema i u Hrvatskoj i u svijetu. Sve je više inicijativa i konferencija posvećenih toj temi, o kojoj u novom broju Lidera govore upravo najkvalificiranije − najmoćnije žene hrvatskog biznisa, koje su i same morale razbijati ‘staklene stropove’.