Završeni radovi na zatvaranju sjeverne strane Gradske tržnice u Koprivnici

Završena je izgradnja ogradnog zida na sjevernoj strani Gradske tržnice u Koprivnici. Glavni investitor radova je GKP Komunalac d.o.o., a izvođači radova su građevinski obrt Sedlić za izvođenje građevinskih radova, Marvin d.o.o. za izradu čelične konstrukcije i limarski obrt Daspin za izradu zanatskih i limarskih radova dok je sama vrijednost investicije oko 120. 000, 00 kn. Zid je 2120 cm duljine x 392cm visine, a sastoji se od čelične konstrukcije rekrivene prozirnim lexan pločama i obuhvaća čestice 13 23 i 1324 k.o. Koprivnica.

DSCN2735DSCN2728DSCN2732

Zid se nalazi na mjestu betonske ograde koja je djelila kompleks tržnice od parkirališta gradske vijećnice. Uz funkciju odijeljivanja prostora tržnice i parkirališta gradske vijećnice novo – izgrađeni zid ima svrhu zaštite prostora tržnice od kiše, vjetra i snijega .

Postavljanjem zida postignuta je dvostruka svrha, omogućava se što je najvažnije ugodnija kupovina namirnica građanima grada Koprivnice, a s druge strane stvaraju se ugodniji radni uvjeti za zakupce prodajnih mjesta.

GKP Komunalac i dalje će raznim manifestacijama promovirati svoje OPG-ovce koji proizvode zdravu i domaću hranu što u konačnici znači privlačenje još većeg broja Koprivničanaca da kupuju na tržnici, a od iduće godine u planu je i dostava namirnica na kućni prag „ Halo Koprivnički plac“.

DSCN2729DSCN2731DSCN2733