Komunalac održao edukativnu prezentaciju za mališane iz dječjeg vrtića Sv. Josip

U četvrtak, dana 09. lipnja, Komunalac je organizirao edukativnu prezentaciju za mališane iz dječjeg vrtića Sv. Josip. Prezentacija je održana na parkiralištu iza poslovnog centra u Vragovićevoj ulici.

Edukacija mališanaIMG_3411IMG_3413IMG_3415 IMG_3423 IMG_3431
Uz pratnju Voditelja čistoće i gospodarenja otpadom, Saše Grubačevića, održana je prezentacija dvokomornog vozila, malog električnog vozila i rolo-navlakača.
Djeca su imala priliku razgledati i unutrašnjost kabine dvokomornog vozila i ro-lo navlakača te su provozana u malom električnom vozilu na mjestu prezentacije.

Ujedno je održana edukacija razvrstavanja korisnog otpada putem žutih i plavih vreća, smeđih posuda za biorazgradivi otpad i zelenih otoka u gradu Koprivnici.
Objašnjen im je proces recikliranja korisnog otpada od početka do kraja i istaknuta važnost pojedinca u odgovornom odlaganju otpada u posebne spremnike na Zelenim otocima u našem gradu i okolici.

Ovakve interaktivne edukacije Komunalac kontinuirano provodi u svrhu podizanja ekološke svijesti i učenja najmlađih odgovornom ponašanju prema okolišu.

Edukacija mališana IMG_3433 IMG_3435