Na Gradskom sajmištu postavljen Park za pse i pojilice

Na području grada Koprivnice proteklog tjedna postavljene su četiri pojilice za pse.
Pojilice su našle svoje mjesto na sljedećim lokacijama: Gradsko sajmište (kod vage), Florijanski trg (kod česme), Gradski bazeni Cerine (kod Kamp odmorišta) i ulica A. Starčevića (kod male dvorane).

Pojilice za pseIMG_6612IMG_6614

Prve četiri pojilice Komunalac je kupio po pristupačnoj cijeni od samo 200 kuna po komadu. Cijena s postavljanjem za sve četiri pojilice iznosi 2.480 kuna.

U sklopu projekta ‘Mladi – snaga zajednice“, koji Grad Koprivnica i Komunalac provode s Europskom zakladom za filantropiju i društveni razvoj na Gradskom sajmištu postavljen je i Park za pse.

Park za pse je posebno osmišljen ograđen prostor u kojem će se psi moći neometano kretati, istrčavati te socijalizirati s ostalim psima.

Komunalac je opremio park s dvije klupe za sjedenje, dvije kante za komunalni otpad te Fido kantom sa vrećicama za pseći izmet.

Park za pseIMG_6616IMG_6617

Krajem tjedna u planu je postava i ostale opreme od strane predstavnika neformalne skupine mladih „Peseki“, a to su penjalice za pse, oglasna info ploča i tabla s pravilima ponašanja vlasnika psa.

Od sada svojeg četveronožnog člana obitelji možete povesti u Park za pse na zabavno druženje najmanje tri do pet puta tjedno gdje će ga dočekati mnogo nesputane igre, veselja i druženja.