Otvorenje izložbe fotografija “Budi IN…Budi GREEN”

U povodu obilježavanja Međunarodnog dana zaštite ozonskog omotača i početka Europskog tjedna mobilnosti, Komunalac je preko platforme Mediapitch organizirao fotografski natječaj i izložbu fotografija „Budi IN…Budi GREEN“.

Međunarodni dan zaštite ozonskog omotača prilika je da se ukaže na nužnost odgovornog ponašanja prema prirodi koja nas okružuje i to na svim razinama od pojedinaca do cijele zajednice.

Značajan udio u zaštiti okoliša imaju i komunalna društva pred koja su stavljeni izazovi unaprjeđenja kroz preventivu od onečišćavanja, pronalazak najpovoljnijih rješenja u odnosu na okoliš, sudjelovanje u razvojnim projektima ekološkog karaktera te edukacija o zaštiti okoliša i gospodarenja otpadom.

Organiziranjem fotografskog natječaja i izložbe želja nam je bila probuditi svijest o ekologiji, važnosti recikliranja i sakupljanja otpada s ciljem da se potakne građane da iskoriste mogućnosti koje imaju te da brinu za ljepši i zeleniji grad, jer svatko od nas može učiniti nešto za spas prirode i ozonskog omotača koji čuva Zemlju.

Posadi cvijet, Vesna ŠpoljarElf, Aleksandar TomulićZagađenje, Aleksandar Tomulić

Pozivamo vas na otvorenje izložbe koja će se održati u petak, 16. rujna 2016. godine u 19:00 sati u Domu mladih Koprivnica, Hrvatske državnosti 10, velika dvorana.

 Izložbu će otvoriti Mišel Jakšić, zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika, Maja Hleb, predsjednica Uprave Komunalca i Mario Periša, fotograf i koordinator natječaja.

Jel čisto?, Andrea TopićBudi in, Sven RastovacNe prazniti kao susjedni ormarić, Zlatko Moškon

Izložba je otvorena do 23. rujna 2016., a posjetitelji će ju moći posjetiti u radnom vremenu Doma mladih Koprivnica.

Stablo, Bojan Koštić smanjeno_004 smanjeno_005