Obavijest i isprika kućanstvima – korisnicima opskrbe plinom

Obavještavamo cijenjene korisnike naših usluga,
da se prilikom obračuna potrošnje plina za kupce u kategoriji kućanstva za razdoblje od 1. siječnja do 28. veljače 2017. godine dogodila greška koja je nastala radi nedavne nadogradnje informacijskog sustava (opreme i softvera).

Naime, kod pojedinih kupaca na obračunskim listama nije iskazan dug/preplata iz prethodnog razdoblja kao i uplate u navedenom razdoblju. Pogrešni obračuni dostavljeni su 8. ožujka 2017. godine na adrese nešto više od 400 kupaca i to u: dijelu naselja Trg kralja Zvonimira u Koprivnici, dijelu općine Đelekovec, dijelu općine Legrad i dijelu općine Peteranec.

 

Zahvaljujemo kupcima koji su nam ukazali na greške na obračunskim listama te smo temeljem njihovog upozorenja odmah istog dana zaustavili daljnju distribuciju kuverti, netočan obračun stornirali te izradili novi.

 

Novi ispravan obračun potrošnje plina za kućanstva za siječanj i veljaču 2017. godine dostavit će se poštom na kućne adrese kupaca počevši od 13. ožujka 2017. godine. Kupce koji će primiti dva obračuna (dvije kuverte) molimo da prvi netočan obračun plina zanemare.

 

Ovim putem ispričavamo se dijelu korisnika naših usluga na prouzročenim neugodnostima nastalim temeljem greške u informacijskom sustavu. Još jednom zahvaljujemo onim korisnicima naših usluga uz čiju pomoć smo pronašli nedostatak u informacijskom sustavu (opremi i softveru) te ga odmah uklonili.

 

UPRAVA KOMUNALCA