Igraonica i rođendaonica “Green land” u Domu mladih Koprivnica

Želite ostaviti djecu na nekoliko sati zbog obaveza ili vam je potrebno samo malo odmora, a nemate gdje niti kome? – Ne brinite, imamo rješenje za Vas.

U koprivničkom Domu mladih od 24. studenog 2017. godine započinje održavanje kreativno edukacijskih – radionica (petkom) od 18 – 19:30 sati dok subotom od 10 – 14 sati možete ostaviti dijete/djecu u igraonici “Green land” gdje će se naši stručni animatori pobrinuti za dobru zabavu te siguran i ugodan boravak.

Igraonica je opremljena velikim zračnim dvorcima s toboganima, trampolinom, dico kuglama, sportskim i zabavnim rekvizitima za zajedničke igre, svim potrebnim za karaoke party, a za još više zabave tu su animatorice koje su zadužene za facepainting. Površina same igraonice je 330m².

Osim toga, petkom smo za djecu pripremili razne kreativno – edukacijske radionice kojima je cilj da se djeca druže i nauče osnovne stvari o tematskoj cjelini radionice s naglaskom na ekologiju i buđenje svijesti o potrebi ekološkog razmišljanja, a istovremeno samostalno rješavaju postavljeni problem/zahtjev, sudjeluju u interakciji te razviju motoričke sposobnosti.

Iskoristite ovu jedinstvenu ponudu jer jedino kod nas u gradu možete ostaviti djecu na čuvanju, igranju i zabavi, dok Vi obavljate Vaše obaveze ili odmarate od napornog tjedna.

Radno vrijeme dječje igraonice „Green land“ te vrijeme održavanja kreativnih radionica:

Petak – kreativno-edukacijske radionice – 18:00 – 19:30 sati – prostor PIPA – uz prethodnu rezervaciju

Subota – „Green land“ – 10:00 -14:00 sati – velika dvorana

Cijena dječje igraonice “Green land”:

Broj djece Cijena po djetetu (kn/h)
1 20 kn/h
2 15 kn/h
3 10 kn/h

Cijena kreativno – edukacijske radionice:

Broj djece Cijena po djetetu (školski sat)
1 20 kn/h
2 15 kn/h
3 10 kn/h

Green_Land-GP-200x131mm-01