eRačun otvori, sat saune osvoji!

Poštovani korisnici,

Komunalac d.o.o. nagrađuje 50 prvih korisnika koji otvore svoj eRačun za plaćanje usluga Komunalca s ulaznicom za jedan sat korištenja saune u Spa centru Cerine.

Komunalac d.o.o. je svim građanima Grada Koprivnice i drugim korisnicima, olakšao mogućnost plaćanja usluga uvođenjem BESPLATNE usluge e-računa putem dva servisa za elektroničke račune, HT portal Svi računi i ePošta. Da bi se korisnici mogli koristiti ovom uslugom, potrebna je prethodna registracija. Sam postupak  je vrlo jednostavan i obavlja se preko stranice www.sviračuni.hr i www.eposta.hr gdje su sve mogućnosti zaprimanja računa objašnjene i pružene na izbor.

E-račun je dokument potpuno istovjetan papirnom, a uz njega je moguće priložiti različite dokumente (elektroničke ili skenirane) poput popratnih dopisa, priloga, obrazaca, ugovora i ostalih dokumenata koji se prilažu računu kada se šalje u papirnatom obliku.

E-račun sadrži sve potrebne elemente koje račun treba imati te u sebi sadrži važne podatke za obračun PDV-a sukladno Zakonu o PDV-u u RH. Standardiziran je i strukturirani oblik računa u elektroničkom obliku koji sadrži sve obvezne stavke propisane važećom regulativom. Uvijek stižu na vrijeme i ne mogu im pristupiti neovlaštene osobe, omogućuju jednostavniji, brži i isplativiji način poslovanja te dodatno, ovakvom razmjenom podataka, čuvamo naš okoliš.

Komunalac se pružanjem usluge E-računa uskladio s normama i preporukama EU, sve u cilju ubrzanja poslovanja i ušteda vezanih uz smanjivanje papirnate dokumentacije što za posljedicu ima veću preglednost i brzinu poslovanja, bolje i efikasnije pružanje usluga  krajnjim korisnicima.

To je samo dio djelatnosti Komunalca na polju povećanja čistoće okoliša  i  energetske  održivosti u cilju povećanja kvalitete života građana  Koprivnice i okolice. Registracijom na jedan od navedenih portala za e-račune postanite i Vi dio brzog, učinkovitog i ekološki prihvatljivog rješenja.