Obrt Mia – kvalitetna odjeća za cijelu obitelj i za sve prigode

Obrt Mia – kvalitetna odjeća za cijelu obitelj i za sve prigode

Trgovački obrt Mia na koprivničkoj tržnici smjestio se kod izlaza prema novom parkiralištu, a u svojoj ponudi u pet drvenih kućica imaju odjeću za sve generacije i prigode. Natalija Ledinski Gregurina, vlasnica obrta, kaže kako na koprivničkom placu radi već 11 godina, a njezina široka ponuda podijeljena je na dječju odjeću, donje rublje, odjeću za svaki dan i svečaniju odjeću.

– Trudim se većinu odjeće uzimati kod domaćih proizvođača, a isto tako da je odjeća od prirodnih materijala, pogotovo donje rublje, a naši kupci to cijene. Osim toga, u ponudi imamo i velike i vrlo velike konfekcijske brojeve jer takvih odjevnih predmeta nema u trgovačkim centrima ili robnim kućama, a takva je odjeća vrlo tražena – kazala je Natalija.

Od domaćih proizvođača surađuje s tvrtkama Dević, Kalinić, Toma i Investa, a povremeno se u asortimanu nađe i odjeća zagrebačke marke Ivanka Moda.

– Od ostale odjeće, većina je stvari talijanska i turska, vrlo kvalitetna u odnosu na odjeću iz npr. Kine. Na prvom mjestu mi je kvaliteta, a onda i cijena koja je pristupačna za moje vjerne kupce – rekla je Natalija.

Naglasila je i asortiman za rodilje i dojilje koje često dolaze upravo u Obrt Miju kako bi kupile pidžame ili spavaćice ili duge gaće za muškarce koje se ne mogu kupiti u drugim trgovinama.

– Mogu reći da se kod nas može odjenuti cijela obitelj i za sve prigode, a ponuda prati i godišnje doba tako da trenutno imamo u ponudi toplije trenirke, jakne i čarape – objasnila je Natalija.