Kruna i Bolero nude tekstile za cijelu kuću, a i šivaju po mjeri

Kruna i Bolero nude tekstile za cijelu kuću, a i šivaju po mjeri

Trgovine Kruna i Bolero na koprivničkoj Gradskoj tržnici već su godinama neizostavna odredišta za sve one koji uređuju svoj interijer ili su odlučili sami nešto sašiti. Dok Bolero nudi posteljno platno odjevnu tkaninu, gumbe i ostalu pozamanteriju i šivanje, Kruna nudi gotove tekstilne proizvode za cijelu kuću i metražu zavjesa. U ponudi su popluni, jastuci, kuhinjske krpe, plahte, stolnjaci, ručnici i još mnogo toga, a po mjeri će zašiti i zavjese i dekore. Budući da imaju tekstil svih stilova i cjenovnog razreda, kupci u Kruni svih su generacija. Prodavačica Valentina koja u Kruni na tržnici radi već 17 godina kaže kako imaju tekstile raznih dobavljača, a istaknula je slovensku tvrtku Odeju.

– Točkasti uzorak je trenutno vrlo popularan pa u istom uzorku imamo razne predmete za domaćinstvo, od ukrasnih jastučnica, dekora pa do nadstolnjaka – rekla je Valentina.

U ponudi imaju i karniše svih dimenzija, a počeli su uvoditi i božićni program te posteljinu od toplijih materijala za hladnije dane.