Ove subote dodatna doza sreće u Smuteku

Ove subote dodatna doza sreće u Smuteku

U subotu, 20 ožujka u vremenu od 8:00 do 13:00 sati obilježit ćemo Međunarodni dan sreće u Smuteku uz dobre vibracije, primamljive mirise i glazbene note.

Sreću čine male stvari, svakodnevne sitnice na koje često ni ne obraćamo pažnju. Jedan od razloga za sreću i osmijeh  je svakako Smutek – domaći kutek koji će svojom bogatom ponudom mirisa i okusa uz dobre vibracije i glazbene note uljepšati vaše subotnje jutro.

Simfonija primamljivih mirisa i okusa vrhunskih i domaćih jela, opuštajući ambijent, kvalitetna usluga pružit će vam pravi gurmanski doživljaj, a naš kulinarski tim iznenadit će vas kreacijama i novim okusima.

U svakodnevnoj ponudi je bogat izbor doručka, salata, sendviča, smoothia, wokova, tortilja, mesnih i ribljih specijaliteta, vegetarijanskih, sezonskih menija, a sladokusci mogu uživati u kreativnim slatkim delicijama po pristupačnim cijenama.

U 10:30 sati sve goste očekuje glazbeno iznenađenje jer kao što i svi znamo glazba podiže razine hormona dopamina, koji je zaslužan za osjećaj ugode i zadovoljstva.

Smutek – domaći kutek  i dalje radi dvokratnim radnim vremenom:

ponedjeljak – četvrtak:  8.00-13.00 sati i 16.00-22.00 sata

petak: 8.00-14.00 sati i 16.00 do 22.00 sata

subota: 9.00-13.00 sati i 17.00-21.00 sat

Nedjeljom i blagdanima ne radi

Podsjetimo, Smutek i naše osoblje strogo se pridržavaju svih mjera, preporuka i pravila suzbijanja pandemije koronavirusa stoga vas molimo da se prilikom čekanja na narudžbu pridržavate međusobnog razmaka od 2 metra i ne stvarate gužvu.

Zahvaljujemo na razumijevanju!