BusKo na redovnom servisu

BusKo na redovnom servisu

Zbog redovnog servisa i održavanja vozila, besplatni javni gradski prijevoz BusKo neće prometovati u razdoblju od 19. travnja do 22. travnja 2022. godine.

Prema redovnom voznom redu BusKo nastavlja s voznim linijama od 25. travnja 2022. godine.

Prva vozna linija obuhvaća dio užeg centra grada, Kamusa, stadiona i bolnice dok druga vozna linija prometuje od Kampusa preko središta grada, autobusnog kolodvora, Vinice, prigradskih naselja Starigrada i Draganovca, Supernove, bolnice pa natrag do Kampusa.

Prijevoz je besplatan za sve korisnike, a autobusi koriste postojeća stajališta. Vozni red prilagođen je trenutnom režimu električnih punjača s mogućnošću izmjena. Autobusi mogu prevesti 12 putnika, a maksimalna brzina ograničena im je na 90 kilometara na sat.

Kako bi građanima osigurali još kvalitetniji javni prijevoz i još bolju povezanost naselja unutar grada i prigradskih naselja, otvoreni smo za sve vaše prijedloge voznih linija koje nam možete poslati na mail info@komunalac-kc.hr  s naznakom predmeta  BusKo.

Svi vaši prijedlozi su dobrodošli, a naš tim potrudit će se i dalje držati korak u razvoju čistog, štedljivog i energetski efikasnog prijevoza.