Gastro kutak za sve generacije

Gastro kutak za sve generacije

Smutek – domaći kutek svakodnevno nudi veliki izbor vrhunski pripremljene domaće hrane od uvijek svježih namirnica po vrlo povoljnim cijenama.

Jela s jelovnika koja nudimo savršen su izbor zdravog obroka koji može zadovoljiti svačiji ukus. Simfonija primamljivih mirisa i okusa vrhunskih i domaćih jela, opuštajući ambijent, kvalitetna usluga pružit će vam pravi gurmanski doživljaj, a naš kulinarski tim iznenadit će vas kreacijama i novim okusima.

U svakodnevnoj ponudi je bogat izbor doručka, salata, sendviča, smoothia, wokova, tortilja, mesnih i ribljih specijaliteta, vegetarijanskih, sezonskih menija, a sladokusci mogu uživati u kreativnim slatkim delicijama po pristupačnim cijenama.

Vjerujemo da u današnje vrijeme, kada svi živimo brzo, još uvijek možemo uživati u kvalitetnoj hrani koja će donijeti dobar osjećaj i zdravlje, a uz to još i uštedjeti vrijeme koje provodimo u kuhinji. Posjetite Smutek – domaći kutek na Koprivničkom placu i uvjerite se u kvalitetu i pristupačne cijene koje nudimo.

Ponuda tjedna 28.08. – 01.09.2023.